06-27124478 [email protected]

Bedrijfsfitness

Duidelijk

Wij spreken jouw taal

R

Respect

Iedereen is anders en welkom

Gefocust

Doelen halen staat voorop

06-27124478

Zoek je een goede personal trainer? Bel ons!

Bedrijfsfitness maakt jouw bedrijf gezond

Wil jij jouw werknemers helpen gezonder te worden? Een uitstekende investering! Werknemers die fysiek en mentaal beter in hun vel zitten zijn gemotiveerder in hun werk, wat zich uiteindelijk uit in verbeterde bedrijfsresultaten. Misschien hoor je je werknemers wel eens praten over ‘weer willen gaan sporten, maar de tijd niet vinden’. Geen onbekend geluid! Die tijd onderdeel maken van de werktijd en vergoeden maakt dat er wél voldoende gelegenheid is om te bewegen.

Job Sports Amsterdam

Naast personal training, voedingsadvies etc organiseren wij samen met S coach ook bedrijfsfitness voor sporters uit Amsterdam, Amstelveen en Diemen: Klanten krijgen bij ons een mooi pakket of bedrijfsfitnessabonnement op locatie of op onze sportschool. Bedrijfsfitness bij Job Sports Amsterdam ( S coach + Supu Sports Amsterdam) is mogelijk in abonnementsvorm of in pakket-vorm. Ontdek nu de voordelen van bedrijfsfitness bij Job Sports Amsterdam.

bedrijfsfitness

“We komen graag bij jou op locatie!”

Te weinig bewegen…

Te weinig of niet bewegen heeft dezelfde negatieve invloed op de gezondheid als bijvoorbeeld roken. Er is echter één groot verschil: het is makkelijker om te beginnen met (fitness) sporten dan om te stoppen met roken. Bewegen heeft gunstige effecten op de gezondheid en daardoor op productiviteit en ziekteverzuim.

Voordelen bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness biedt dus veel voordelen voor werknemer én werkgever, een echte win-winsituatie! Want:

R

Daling ziekteverzuim

R

Hogere arbeidsproductiviteit

R

Meer omzet

R

Gezonder en fitter personeel

R

Verbeterde conditie

R

Meer energie en motivatie

R

Minder stress

R

Reductie rugklachten en preventie RSI klachten

R

Bevordert de teambuilding

R

Snelle re-integratie bij ziekte

R

Voordelig sporten

R

Goede arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsfitness – Programma

Om de gezondheid van werknemers te verbeteren bieden we in onze Sportschool een aantrekkelijk programma aan waarbij werknemers kunnen kiezen uit o.a. fitness, (kick)boksen, high intensity interval training( H.i.i.t.) en personal training. Door samen te werken met één deskundige organisatie die werknemers begeleidt en coördineert is bedrijfsfitness eenvoudig te implementeren. Kom gerust eens langs voor een proefles! Of nog ons uit voor een proefsessie! 

Plezier en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus iedereen kan bij ons lekker aan de slag. Van beginners tot ervaren sporters!

 

bedrijfsfitness

06-27124478

Wil je een keer een proefles komen doen? Bel gerust!

Wil je gebruik maken van bedrijfsfitness voor je bedrijf?

Neem dan contact op met Supu Sports Amsterdam. Wij komen naar jou toe in heel Amsterdam, waaronder Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, de Dapperbuurt, de Oosterparkbuurt, Zeeburgerdijk en IJburg.