06-27124478 [email protected]

Over

Duidelijk

Wij spreken jouw taal

R

Respect

Iedereen is anders en welkom

Gefocust

Doelen halen staat voorop

06-27124478

Zoek je een goede personal trainer? Bel ons!

Personal trainer Jordy Supusepa

“De kunst is om dingen te laten, niet om dingen te doen”

Dit is een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd tijdens mijn eigen afvalrace. Iedereen kan vier keer per week naar de gym, maar dat biertje laten staan als iedereen het glas heft…. Afvallen, fitter of gespierder worden, dat vergt discipline en die ligt niet altijd in doen, maar ook in laten. De kracht ligt dus in gezond eten, naast bewegen. Voor mij kwam de openbaring om aan mijn gezondheid te werken, toen ik weer eens uitgeput bovenaan de trap stond. Als ervaringsdeskundige en gewichtsconsulent combineer ik deskundig voedingsadvies op maat met mijn werk als personal trainer voor de beste resultaten.

Supu Sports Amsterdam

Op advies van een goede vriend ben ik van mijn cardio-geloof afgevallen en ging de sportschool in. Na wat gedegen research kwam ik bij AALO terecht, schreef me in en na twee jaar was ik gecertificeerd personal trainer, gewichtsconsulent en opgeleid in verschillende disciplines in de sportbranche. Met Supu Sports Amsterdam zet ik mijn passie in om mensen te begeleiden bij het behalen van hun doelen op het gebied van beweging en voeding. Wil jij ook advies, coaching, training of gewoon wat opbeurende woorden? Neem dan contact met mij op!

personal trainer Jordy Supusepa

Zoek jij een goede personal trainer in Amsterdam?

Neem dan contact op met Supu Sports Amsterdam. De exclusieve Eastbound Gym is onze trainingslocatie. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, de Dapperbuurt, de Oosterparkbuurt, Zeeburgerdijk en IJburg.