06-27124478 [email protected]

Pads training

Duidelijk

Wij spreken jouw taal

R

Respect

Iedereen is anders en welkom

Gefocust

Doelen halen staat voorop

06-27124478

Zoek je een goede personal trainer? Bel ons!

Pads training

Het is belangrijk dat een kickbokser traint op pads. Het is erg goed voor je uithoudingsvermogen en kracht. Pad training is een training waarbij je met behulp van bokshandschoenen allerlei gevechtstechnieken uitvoert op stoot/trapkussens (pads). Het is een uitdagende en effectieve manier om niet alleen je conditie te verbeteren, maar ook kunt u hiermee ook werken aan verbetering van je boks/kickboks-technieken.

Het is effectief op alle niveaus en kan daarom ook uitstekend dienen als onderdeel van je trainingsprogramma. Hiermee wordt namelijk niet alleen gewerkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan je kracht, lenigheid en coördinatie. Een professioneel kickbokser traint minimaal 3 keer per week op de pads ter voorbereiding van een wedstrijd. Door te trainen op pads verbeter je alle stoot, trap, knie en verdedigingstechnieken.

Gewichtsconsulent

Wil jij beginnen met Pads training?

Neem dan contact op met Supu Sports Amsterdam. De exclusieve Eastbound Gym is onze trainingslocatie. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, de Dapperbuurt, de Oosterparkbuurt, Zeeburgerdijk en IJburg.