Wat zeggen onze klanten:

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 14 reviews
by Alexander Scholtes on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Jordy geeft veel persoonlijke aandacht, levert echt maatwerk en is heel gemotiveerd om je te helpen je gewenste resultaat te bereiken. Hij let echt goed op het gebruik van de juiste techniek bij krachttraining, wat ik erg belangrijk vind. En, niet onbelangrijk: het is ook gewoon een leuke kerel. Ik raad hem van harte aan als je echt werk wilt maken van krachttraining (voor vechtsporters, om sterker te worden, om af te vallen, etc.).

by Radboud on
Personal training
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Ik train nu een paar maanden met Jordy en merk al heel veel progressie. Zo noemt hij zijn training stijl ook, ‘progressief trainen’ dus wekelijks je grenzen verleggen vanuit de juiste techniek. Toegegeven soms vervloek ik hem als hij je nog wat verder pusht (dat noemt hij overigens een ‘feestje’) maar aan het einde ben je altijd blij. Verder ook gewoon in voor een gebbetje, weet heel veel over voeding en confronteert van je tijd tot tijd op een goede prettige manier. Kortom heel tevreden!

by Sascha on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Ik was zo iemand die sporten haatte. Sportscholen, al die apparaten, wist toch nooit wat ik moest doen en was daarom ook het omgekeerde van fit. Dankzij Jordy heb ik nu plezier in het sporten, ga fluitend naar Eastbound toe (waar ook geen enge apparaten staan) en voel mezelf met de week fitter en sterker worden. Ik kan Jordy aan iedereen aanraden!

by Wim on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Jordy werkt met passie voor zijn vak en dat merk je in zijn trainingen. Hij streeft naar het beste en zal niet snel genoegen nemen met minder. Maar dit wel aangepast op je eigen niveau. Hij zorgt voor een volledige en technische basis waarbij je zeker weet dat je niet tegen onnodige blessures aanloopt. Daarnaast ziet hij jouw persoonlijke doelen als zijn uitdaging en weet daarvoor te enthousiasmeren. Oh en als je lekker wilt blijven eten en wilt afvallen heeft Jordy veel kennis en ideeën!

by Maureen on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Willen genieten van het leven zonder schuldgevoel, dat was/ is mijn doel. En daarnaast ook strakker in mijn vel zitten, net wat slanker en meer vrouwelijke rondingen. Door het trainen met Jordy heb ik een goede balans gevonden en ben ik gemotiveerd om dit vast te houden. Mijn lijf is strakker, ik heb meer energie, geniet van het leven en vind het nog leuk ook!Naast dat de trainingen leuk zijn, heeft Jordy echt verstand van wat hij doet, is hij persoonlijk betrokken en zorgt hij ervoor dat de training zo voorbij is. Daarnaast word je op de juist manier gepusht en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Maar hij houdt daarbij wel jouw doel voor ogen en past hij de methode aan op jou als persoon.

by Justin Schuurbiers on
Meester in het meester maken van compound oefeningen
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Ik heb een jaar lang personal training van Jordy gevolgd inclusief eetschema’s. Begonnen met flink wat compound oefeningen (meerdere spiergroepen) en veel conditie oefeningen. In het begin ging ik dood, op het einde snakte ik naar meer.Ik ben in vetpercentage uiteindelijk van zo’n 25% gedaald tot onder de 10%, terwijl mijn spiermassa flink is toegenomen. Squatten 4 life! Burpees 4 breakfast....Als je wil sporten met goede resultaten - al dan niet langzaam, want afvallen is niet zo gedaan - train je bij Jordy. Fijne persoonlijkheid, niet bang om je te motiveren en altijd eerlijk!

by Emma Stam on
Mijn favoriete stagebegeleider
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Ik heb in een jaar super veel van Jordy geleerd. Hij is erg serieus in zijn vak en ik hoop nog veeeel meer te kunnen leren bij mijn volgende stageperiode!

by Bram Rekers on
PT Jordy Supusepa
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Jordy is een vrolijke, professionele personal trainer die met veel aandacht zorgt voor blijvend resultaat. Hij gaat met je doelen aan de slag, en zorgt met een persoonlijk afgestemd voedingsschema dat je je doelen haalt en ook houdt. Geef op tijd aan wanneer je met hem wilt trainen, want hij is erg populair! 😉

by Emre on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

If you want fast results, Jordy is the personal trainer for you. I followed his instructions and was very impressed with the results. He is also a nice person that cares about his clients and wants the best for them. I would highly recommend, it's always a pleasure to train with him.

by Alejandra on
Best personal trainer in Amsterdam
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Jordy is an excellent personal trainer! He always know what to do to motivate me to give 100%. I could see great results after just a couple of weeks training with him. He also helps advicing on a balance eating habit. I totally recommend him.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»