06-27124478 [email protected]

Gewichtsconsulent

Duidelijk

Wij spreken jouw taal

R

Respect

Iedereen is anders en welkom

Gefocust

Doelen halen staat voorop

06-27124478

Zoek je een goede personal trainer? Bel ons!

Afvallen met een gewichtsconsulent

Afvallen zonder begeleiding is voor de meeste mensen erg moeilijk. Vaak wordt er vroegtijdig opgegeven of het streefgewicht niet behouden. Ik kom bij jou thuis of we spreken af in de gym, waar ik mijn consulten houd en lesgeef. Je leert om voldoende te eten, ervan te genieten en toch af te vallen. Uiteindelijk gaat het om verandering van jouw eetgewoontes, waarbij ook beweging noodzakelijk is. Voor de begeleiding door een gewichtsconsulent is geen verwijzing van een (huis)arts nodig, ook zijn afspraken in de avonduren mogelijk. Ik wil op deze manier toegankelijk zijn voor jou en de drempel om te kiezen voor begeleiding verlagen.

Gewichtsconsulent

Persoonlijk voedingsadvies op maat

Mijn kracht als gewichtsconsulent ligt in het persoonlijke advies op maat en mijn coachende rol bij voeding en leefstijl. Ik geef praktisch advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie met betrekking op eet- en beweeggewoonten. Mijn cliënten ervaren deze manier van werken als zeer waardevol en geven aan dat hun eet- en beweegpatroon blijvend zijn veranderd, daarom zie ik mijn cliënten ook op regelmatige basis. Op deze manier fungeer ik echt als stok achter de deur. Ik hou rekening met jouw gewoontes en geef advies over gewone, algemeen verkrijgbare voedingsmiddelen.

R

Ik hou rekening met de gewoontes van mijn cliënt en adviseer over gewone, algemeen verkrijgbare voedingsmiddelen.

Wil jij gebruik maken van een  gewichtsconsulent?

Neem dan contact op met Supu Sports Amsterdam. De exclusieve Eastbound Gym is onze trainingslocatie. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, de Dapperbuurt, de Oosterparkbuurt, Zeeburgerdijk en IJburg.