06-27124478 [email protected]

Reviews

Duidelijk

Wij spreken jouw taal
R

Respect

Iedereen is anders en welkom

Gefocust

Doelen halen staat voorop

06-27124478

Zoek je een goede personal trainer? Bel ons!
17/12/2018

Ik was zo iemand die sporten haatte. Sportscholen, al die apparaten, wist toch nooit wat ik moest doen en was daarom ook het omgekeerde van fit. Dankzij Jordy heb ik nu plezier in het sporten, ga fluitend naar Eastbound toe (waar ook geen enge apparaten staan) en voel mezelf met de week fitter en sterker worden. Ik kan Jordy aan iedereen aanraden!

Sascha
17/12/2018

Jordy werkt met passie voor zijn vak en dat merk je in zijn trainingen. Hij streeft naar het beste en zal niet snel genoegen nemen met minder. Maar dit wel aangepast op je eigen niveau. Hij zorgt voor een volledige en technische basis waarbij je zeker weet dat je niet tegen onnodige blessures aanloopt. Daarnaast ziet hij jouw persoonlijke doelen als zijn uitdaging en weet daarvoor te enthousiasmeren. Oh en als je lekker wilt blijven eten en wilt afvallen heeft Jordy veel kennis en ideeën!

Wim
17/12/2018

Willen genieten van het leven zonder schuldgevoel, dat was/ is mijn doel. En daarnaast ook strakker in mijn vel zitten, net wat slanker en meer vrouwelijke rondingen. Door het trainen met Jordy heb ik een goede balans gevonden en ben ik gemotiveerd om dit vast te houden. Mijn lijf is strakker, ik heb meer energie, geniet van het leven en vind het nog leuk ook!

Naast dat de trainingen leuk zijn, heeft Jordy echt verstand van wat hij doet, is hij persoonlijk betrokken en zorgt hij ervoor dat de training zo voorbij is. Daarnaast word je op de juist manier gepusht en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Maar hij houdt daarbij wel jouw doel voor ogen en past hij de methode aan op jou als persoon.

Maureen